Ammeforberedelse

Forberedelse er for mange en rigtig god forudsætning for at komme godt igang med amningen helt fra start. Sammen tager vi udgangspunkt i dine ønsker, håb og eventuelle tvivl omkring dit kommende ammeforløb.

Ammeforberedelsen er for dig (og din eventuelle partner), der er gravid eller planlægger at blive det, og som ønsker et godt grundlag for at komme godt igang med ammeforløbet. Har du et tidligere ammeforløb med i bagagen, har du mulighed for at få talt det grundigt igennem, hvis du har brug for det.

Hvad indebærer det?

En ammeforberedende konsultation varer normalt omkring 1 time, men tilpasses efter dine behov. Konsultationen kan enten foregå som hjemmebesøg eller via telefon/skype.

Hvis du har erfaringer med amning fra tidligere, kan vi tale dit forløb igennem. Mange oplever en usikkerhed omkring det forestående ammeforløb, hvis deres tidligere forløb ikke er gået, som de havde håbet. Sammen kan vi undersøge, hvad der skete, og om der er noget, du bør være særligt opmærksom på i dit kommende ammeforløb.

Vi udarbejder sammen en individuelt tilrettelagt ammeplan, der tager udgangspunkt i det, der er særligt vigtigt for dig. Jeg sender ammeplanen til dig på mail efter konsultationen.

Hvad lærer du?

Du lærer de vigtigste grundprincipper, som er med til at give dig og din baby et godt udgangspunkt for at komme godt igang med amningen. Har du særlige udfordringer lærer du også, hvordan du bedst forbereder dig på eventuelle udfordringer undervejs.

Undervejs snakker vi om, hvordan brystet er opbygget, mælkens sammensætning og hvordan mælkeproduktionen fungerer, så du får en grundlæggende forståelse for mekanismerne bag. Det giver dig en solid baggrundsviden, der kan hjælpe dig med at træffe beslutninger omkring din amning undervejs i dit ammeforløb.

Vi snakker også om hvilken betydning fødslen har for amningen og hvad du kan forvente i den første tid med din nye baby, ligesom vi kommer omkring nogle af de mest almindelige udfordringer og snakker om konkrete værktøjer til selv at overkomme dem.

Pris

1 times ammeforberedelse koster 900,-. Herudover opkræves 400,- pr. 30 minutter.

Det med småt

Du kan betale via MobilePay, bankoverførsel eller kontant.
Booker du en konsultation inden for 6 måneder efter første konsultation, får du 25% rabat.

Bor du mere end 20 kilometer fra Nykøbing Falster, opkræves kørepenge i overensstemmelse med statens takster.