Om

Hvem er jeg?

Jeg er ammekonsulent og jeg er her for at hjælpe dig med at nå dine mål for amningen.

Min mission er at hjælpe alle, der har et ønske om at amme, med at nå deres mål og at hjælpe til en god afslutning på ammeforløbet for alle, der måtte have et ønske eller et behov for det.

Mit mål er ikke at få alle til at amme, men i stedet at give dig den fornødne viden, så du kan træffe det valg, der er det rigtige for lige præcis dig og din familie, og at støtte dig i det hele vejen igennem. Jeg tror nemlig på at alle har ret til at træffe et frit valg, men for at kunne det, er du nødt til at have viden tilgængelig om både fordele og ulemper ved de mange forskellige muligheder.

Min faglige baggrund

Jeg er Certified Breastfeeding Specialist fra Lactation Education Resources og International Board Certified Lactation Consultant, IBCLC. Herudover er jeg akkrediteret vejleder i den frivillige organisation Ammenet.

Jeg er uddannet sygeplejerske sygeplejerske (fra 2013) og har i 2019 afsluttet Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse, cand. scient. san. Jeg er pt. ansat som PhD-studerende ved Forskningsenheden Kvinders og Børns Sundhed, Juliane Marie Centret, Rigshospitalet.

Min baggrund som sygeplejerske har lært mig at se mennesker lige præcis der, hvor de er og at møde alle med et åbent sind, uanset livssituation. Uddannelsen til IBCLC har givet mig en bred og solid viden omkring amning og de udfordringer, man kan møde i et ammeforløb, og Den Sundhedsfalige Kandidatuddannelse har desuden klædt mig godt på til at kunne opsøge og vurdere nyeste viden, samt at anvende den i praksis.

Min faglige baggrund er altså med til at sikre dig kvalificeret ammevejledning, baseret på nyeste videns!

Personlig baggrund

Jeg er 30 år gammel og mor til en dejlig dreng fra april 2015, som jeg ammede indtil han var 4,5 år. Vi bor i et lille hus i Nykøbing Falster sammen med min kæreste.

For mig var det en helt naturlig del af det at blive mor, at mit barn også skulle ammes. Dengang troede jeg at amning var sådan noget, man automatisk kunne når man blev mor. Jeg lærte dog hurtigt, at amning er noget, som skal læres af både mor og barn, og hvor det kan være nødvendigt at søge hjælp for at få det til at lykkes.

Jeg har selv fået masser af hjælp til forskellige udfordringer i mit eget ammeforløb og ved hvor stor betydning, det kan have, at man bliver støttet i netop det, der betyder noget for en selv. Og den støtte vil jeg rigtig gerne give videre!