Jeg tilbyder

Ammeforberedelse

For rigtig mange gravide, er det vigtigt med god forberedelse forud for den forestående familieforøgelse.

Ligesom fødselsforberedelse kan være en rigtig god måde for både mor og partner at forberede sig til fødslen, kan ammeforberedelse være en rigtig god måde at forberede sig på den første tid med den lille ny.

Måske venter du dit første barn og er i tvivl om du overhovedet skal amme? Eller måske vil du bare rigtig gerne have hjælp til at sikre dig, at du og din baby får de bedste betingelser for at komme godt fra start, og at din partner har helt styr på, hvordan han/hun bedst kan støtte op om amningen.
Det kan også være at du har et tidligere ammeforløb med i bagagen, og har brug for at få talt forløbet igennem inden dit næste barn melder sin ankomst.

Læs mere her.

Ammevejledning

For langt de fleste kvinder og spædbørn er amning ikke noget, der bare kommer af sig selv. Det er en færdighed, der skal læres, og for nogle byder amningen hen ad vejen på forskellige udfordringer.
Oplever du fx at baby ikke rigtig vil tage fat eller er du i tvivl, om baby får nok? Oplever du smerter eller ubehag ved amningen, eller har du svært ved at finde en god ammestilling? Eller måske oplever du pludselig at have knuder i brystet eller fornemmelsen af at der ikke er nok mælk?

Oplever du disse eller andre problemer og har brug for hjælp til, hvordan du bedst kommer igennem dem, eller har du måske brug for hjælp til at få stoppet amningen (enten helt eller delvist) på en blid måde for både dig og din baby? Så er en ammevejledende konsultation måske lige det, du står og mangler.

Læs mere her.

Foredrag

Har du og din mødregruppe lyst til at vide noget mere om amningens forunderlige univers? Eller har din virksomhed brug for at booke en foredragsholder til et oplæg om amning?
Jeg kommer gerne ud og deler nyeste viden med jer, og I bestemmer helt selv, hvad I gerne vil høre om.

Læs mere her.

Interesseret?

Vil du gerne benytte dig af et af ovenstående muligheder, eller har du brug for en skræddersyet løsning? Så send mig en mail via min kontaktformular, så vi sammen kan finde ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe netop dig/jer.