Ydelser

På disse sider kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder og til hvilken pris.
Har du et behov, der ikke umiddelbart er dækket af mine ydelser, eller er du tvivl om hvad, der passer bedst til dig, er du meget velkommen til at kontakte mig, så finder vi sammen en løsning, der passer til netop dit behov.

Jeg tilbyder pt:

  • Ammeforberedelse – for dig, der er gravid eller tænker på at blive det, og som gerne vil være godt klædt på til at komme godt fra start med amningen. Ammeforberedelsen er også for dig, der har har ammet tidligere, og som måske har behov for at få talt dine tidligere erfaringer godt igennem.
  • Ammevejledning – for dig, der allerede ammer, og som har brug for hjælp til at overkomme udfordringer i ammeforløbet eller at få afsluttet amningen på en god måde. Ammevejledningen er også for dig, der overvejer om du kan komme tilbage til at amme, selvom du ellers har været stoppet.
  • Foredrag – for fx mødregrupper eller virksomheder, der ønsker et oplæg om bestemt emner inden for amningens forunderlige univers.

Jeg tilbyder hjemmebesøg på Lolland, Falster og Sydsjælland – jeg giver de første 20 km, herefter opkræves kørselspenge jf. statens takster.